Om oss

AJAB AB är ett mycket västgötskt företag, uppväxt på småländsk nit, placerat nästintill på gränsen till de två länen ett par mil sydost om Svenljunga.

Vi har sedan starten för över 30 år sedan, specialiserat oss på olika former av vikportar, dörrar, grindar och trappor till industri, lantbruk och privatpersoner.

Företaget AJAB

Vi ingår idag i Welandkoncernen, men drivs fortfarande i samma anda som när vi var ett familjeägt bolag. Genom åren har vi samlat på oss erfarenhet och stor kunskap om portar i alla dess former. Det som från början var ett litet företag har nu vuxit på alla håll och kanter. Vi har blivit fler medarbetare, kapaciteten har blivit större och inte minst produkterna har utvecklats.

Vi är mest kända för våra portar - framförallt vikportar som är vår huvudprodukt. Men i vår smidesverkstad gör vi idag även trappor, räcken, grindar, entrépartier och jordankare. Trots att vi tillverkar ganska varierande produkter så finns det två gemensamma nämnare i vårt sortiment - stål och smide.

Vår erfarenhet och kunskap

Genom goda kunskaper, kompetent personal och en stor lyhördhet gentemot kundernas önskemål, har AJAB AB markerat sig på kartan över pålitliga leverantörer. Vi har varit vana vid att tillgodose kraven på funktion och smidighet genomsyrat av regionens ekonomiska tänkande. Vi vågar påstå att detta har gett oss den erfarenhet och kunskap som krävs för att kunna leverera prisvärda portar och smideskonstruktioner som fungerar år ut och år in. Detta kallar vi kvalitet!

Självklart hänger vi också med på det tekniska området, till exempel har vi en modern och uppdaterad maskinpark. AJAB är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och svetsstandarder ISO 3834 och EN 1090-1.

Platschef

Christoffer   Tegnhammar

Ajab Smide

Lisslarp  Industriområde  512 95  Håcksvik Telefon 0325-475 80 E-post info@ajabs.se

35 års erfarenhet